Yhteysongelmia

Nyt ei ole taas meikäläisellä kaikki planeetat järjestyksessä tai oikeissa kulmahuoneissa. Saati mun työhuoneessani. Netti ei toiminut toimistolla koko aamupäivänä, joten puolenpäivän aikoihin pomo ilmoitti lähtevänsä kotitoimistolle. Mä sanoin tekeväni saman, sen sijaan että yritin näyttää kiireiseltä ilman mitään yhteyksiä mihinkään järjestelmiin.

Kotona sitten avasin läppärin vaan huomatakseni, ettei netti toimi. Wifi toimii kyllä mainiosti kaikissa muissa laitteissa, paitsi työläppärissä. Suljin ne muut ja yritin kikkailla kaikkea mahdollista työläppärin kanssa, mutta yhteys ei vaan alkanut toimia. Puhelimesta lähetettynä työläppärin netti kyllä toimi, mutta eihän mun puhelimen siirtomäärät tollasta kokopäiväkäyttöä kestä. Olin jo osallistunut yhteen palaveriin aamupäivällä hotspotin kautta.

Soitin Helpdeskiin (mun parhaalle kaverille), ja vaikka ne pohtivat asiaa oikein porukalla, ei kukaan keksinyt ratkaisua ongelmaan. Olivat lähettämässä lähitukea paikalle, mutta se peruuntui siinä vaiheessa, kun tajusivat mun istuvan Hampurissa. Me ollaan täällä siis ihan oman onnemme nojassa.

Harmi, ettei voi näyttää officen chatissa olevansa koneen ääressä. Pomo kuvittelee mun kuitenkin livahtaneen etuajassa sataman synttäribileisiin. Tämä luottamusongelma nimittäin kävi ilmi jo alkuviikosta kun olin työmatkalla Suomessa ja pomo kysyi milloin ajattelin ilmaantua toimistolle. Ööh, heti kun työmatkalta ehdin.

P.S. Aika paljon ohjelmaa tuolla Hafengeburtstagissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.