Willy who?

Joku postasi eilen Facebookiin linkin uutiseen, jonka otsikko kuului näin: Nöyryytys Uuden-Seelannin X factorissa – kahdelle tuomarille potkut. Mä en seuraa X factoria missään maassa, mutta joku tuossa uutisessa kiinnosti klikkauksen verran. Ja totta tosiaan, laulajapariskunta Willy Moon ja Natalia Kills saivat potkut X factorista dissattuaan erittäin pahasti yhtä osallistujaa. Mä katsoin tuon kyseisten tuomaroinnin ja järkytyin niistä kommenteista.

Jos olisin ollut toi osallistuja, niin olisin alkanut itkemään.

Mä en ollut koskaan kuullutkaan kyseisestä laulajapariskunnasta, joten en tiennyt mikä tuon osallistujan ulkonäössä oli muka niin pahasti Willie Moonilta kopioitu. Ihan niin kuin olisin joskus nähnyt jonkun miehen puku päällä ja hiukset päässä jossakin, mutta se oli varmaan vaan matkinut Willy Moonia, kyseisen tyylin alkuperäistä keksijää ja patentinhaltijaa.

Oli pakko tsekata miltä Willy Moonin kuuluisa tyyli näyttää muuallakin kuin tuomarointipöydän takana:

Onhan Willy varsin persoonallinen tapaus, sekä pukeutumiseltaan että tanssitaidoiltaan. Eikä epäilystäkään; ilmiselvästi tästä 25-vuotiaasta laulajasta on monet muutkin muusikot ottaneet mallia, vuosien saatossa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.