Viikonloppu Hampurissa

JackEn olisi ikinä uskonut, että mun naapurustossa on baari, jossa tuplaviski (eli 8 cl) maksaa 6 euroa, seinällä komeilee Setzerin kitara ja musiikkina soi muun muassa Fogerty ja ZZTop. Tuon lähemmäs taivasta ihminen ei hengissä ollessaan voi päästä. Paitsi ehkä seuraavana päivänä kun löytää naapurustostaan intialaisen ravintolan, jonka ruoka on taivaallista.

Tuolla rokkibaarissa oli edullisten tuplaviskien lisäksi kantiksilla mahdollisuus ostaa juomansa pulloissa. Pulloja säilytettiin sitten tiskin takana jokaisen omalla nimilapulla varustettuna. Eräs tyyppi tuli hakemaan juotavaansa ja ihmetteli kun baarimikko otti pullon giniä hyllyltä. Se ei muistanut ostaneensa giniä edellisellä baarireissullaan, mutta oli kuitenkin ihan tyytyväinen valintaansa. Mun kaveri nauroi, että jos mä saan joskus oman pullon sinne, niin mun pitää antaa niille kaksi valokuvaa itsestäni. Toinen pullon etupuolelle osoittamaan kenen pullo on kyseessä, ja taakse kuva meikäläisestä siinä vaiheessa, jolloin ei enää tarjoilla.

Tuli viikonloppua tutustuttua tarkemmin St Pauliin ja Reeperbahniin, joka on juuri sellainen, kuin mitä siitä sanotaan: syntinen, likainen ja värikäs. Grosse Freiheitillä mua kiinnosti erityisesti Beatlesin historia ja sitä varten piti poiketa edesmenneellä Star Clubilla. Olen taas ihan väärällä vuosikymmenellä, koska Star Club sulki ovensa jo -69, eikä paikan nykyiset showt houkutelleet ihan yhtä paljon kuin Chuck Berry tai Ray Charles olisivat tehneet.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.