Uusi avokadopasta ja uusi mämmi

Mämmi

Mä odotan pääsiäistä kuin hullu puuroa. Silloin mä pääsen leikkimään kummipojan kanssa ihan livenä. Ja saan syödä Grandiosa-pizzaa. En ole tällä hetkellä ihan varma kumpaa odotan enemmän.

Normaalisti mulla olisi näin monen kuukauden jälkeen jo pitkä lista suomalaisia herkkuja, joita kaipaan, mutta nyt merimieskirkko on pitänyt huolen siitä, ettei salmiakkivajausta ole ehtinyt tulla. On se hyvä, että kirkko pitää huolta lähimmäisistään.

Mun kauppalistalla Suomen lomaa silmällä pitäen on ainoastaan Elovena-puuro, koska se on loppu kirkolta, ja chiligrillimauste, jolla mä maustan jauhelihapihvit. Ja ehkä Jussin Baarin burgeri. Voisiko Jussin Baari avata franchise-sivukonttorin Hampuriin? Hesehän täällä jo on.

Grandiosaa mä en aio roudata tänne, mutta ei sitä ainakaan mun lähikaupastani täältä saa, vaan jotain typerää Dr. Oetkeriä. Mutta pääsiäisenä suunnittelin syöväni pelkästään Grandiosan Classic -pizzaa. Neljä päivää putkeen! Jos viskimämmi on uusi avokadopasta, niin Grandiosa on uusi mämmi. Ja norjalaiset uusia italialaisia, koska Grandiosa tulee meinaan Norjasta.

Tämä ei ollut mikään maksettu mainos, mun vaan tekee hulluna mieli juuri tota pizzaa. Mutta alkoiko teilläkin soimaan päässä pizzaperjantai?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.