Unissaan eksynyt

Tänään oli valtakunnallinen Prätkällä töihin -päivä, mutta meitsi päätti skipata töihin menon kokonaan ja tehdä hommia kotisohvalta käsin. Oli sen verran outo yö takana, että nukuin aamulla vahingossa ohi kellon soiton aina kahdeksaan asti. Ei siinä sitten paljon kannata tuhlata aikaa työmatkailuun, vaan parempi avata läppäri samantien ja pistää aamukahvi porisemaan.

Mä en koskaan kävele unissani. Mutta viime yönä kahden aikoihin havahduin siihen, että mä seisoin sänkyni vieressä. Mä olin väärällä puolella sänkyä enkä todellakaan tiennyt missä mä ylipäätään olen.

Porukoiden kotona mun vanhassa huoneessa mun sänky on seinän vieressä niin, että sängyn viereen seisomaan noustessani mulla on suora linja huoneen ovelle. Ilmeisesti olin kuvitellut nukkuvani siellä ja pissahädän pakottamana noussut ylös mennäkseni vessaan. Tuli vaan sellanen pieni dilemma vastaan, että nenän edessä ei ollutkaan suoraa linjaa ulos huoneesta vaan vaatekaapin ovi.

Se oli todella typerä hetki. Tajuta seisovansa sängyn vieressä ilman mitään havaintoa siitä missä on ja minkä takia. Mun uuden pimennysverhon takia huoneessa oli vielä kaikenlisäksi ihan pilkkopimeää. En tiedä kuinka kauan mä siinä seisoin, mutta lopulta mä tajusin, että vessaan taidan olla matkalla. Ja että herääminen voisi kummasti helpottaa asiaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.