Toivelahjakauppa

Mun saitit on näköjään pysyneet hyvin pystyssä enkä ole mitään suurta hävitystä saanut pienillä päivityksilläni aikaiseksi. Tekisi mieli kokeilla tänne jotain uutta funktiota kuten nettikauppaa.

Pelastakaa Lapset ry:llä on aivan ihana toivekauppa, jonka kautta voi tehdä lahjoituksen. Pelkän tilinumeron sijaan sieltä voi valita mieleisensä aineettoman lahjan, jonka voi sitten lähettää sähköpostilla tai jakaa Facebookissa ja se näkyy vastaanottajalla tähän tapaan:

Toivelahja

Mä voisin tehdä samanlaisen toivelahjakaupan itselleni. Siellä voisi valita aineellisen lahjan, jolla tuetaan meikäläistä elämän eri käänteissä. Sinne tulisi ainakin tälläiset keräyskohteet:

ÖljyäVegasiinCaddy

Jos siellä suunnalla on sellaisia ihmisiä, jotka miettii miten oikeasti tehdä jotain hyvää jollekin jouluksi eikä ole tullut vedettyä hakaristijoulutorttua väärään kurkkuun tai Lindexin sinistä solmiota liian tiukalle kaulaan, niin tässä linkki Vantaan Nuorkauppakamarin kivaan joulukeräykseen. Tällä keräyksellä ei anneta aineetonta lahjaa vaan lapselle voi antaa ihan oikean lahjan.

(Tämä postaus ei ole toteutettu yhteistyössä kenenkään kanssa. Tack och adjö.)

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on TumblrShare on RedditEmail this to someone

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.