The Blue Cats @ Knust

The Blue CatsMulla oli tämä keikka kalenterissa jo jonkin aikaa, mutta perjantain koittaessa olin unohtanut koko asian. Naapuri kysyi mitä puuhailen illalla, joten tarkistin keikkakalenterini juuri ajoissa. Ehdin kuunnella pari biisiä Youtubesta keikkaan valmistautuessa, mutta sen kummempia odotuksia ei tällä kertaa ollut.

Suunnattiin siis Knustiin, joka on se paikallinen Tavastia. Se on tosi hyvien kulkuyhteyksien päässä mun kotoa katsottuna. Saattaa olla, että olin bongannut Knustin kartalleni jo silloin, kuin asuntoja etsin.

Lämppäristä mulla ei ollut mitään tietoa, mutta se sattui olemaan berliiniläinen Blue Rockin’, joten sinisissä tunnelmissa mentiin. Lämppäribändin musa oli ihan hyvää psykoksi, mutta kitara vinkui liian korkealla soundilla mun korviini ja laulu kuulosti hirveältä örinältä. Sanoista ei saanut mitään selvää, mietittiin välillä laulaako se edes englanniksi.

The Blue Cats hyppäsi onneksi seuraavaksi puikkoihin ja pienistä teknisistä ongelmista huolimatta niiden musa iski meikäläiseen lujaa. Tykkäsin lähes kaikista biiseistä ja aika moni muukin intoutui jammailemaan lavan edessä. Loistokeikka, onneksi tuli mentyä. Täytyy pitää keikkakalenteria vähän tarkemmin silmällä jatkossa, ettei tällaiset tilaisuudet mene sivu suun.

Mä aloin vapaaehtoisena InterNationsin Group Consulin hommiin ja ensimmäiseksi lisäsin konserttiryhmään tapahtuman, jota en tule vahingossakaan jättämään välistä. Ben Granfelt nimittäin tulee viikon päästä Hampuriin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.