Täydellinen vastakohta

Muistatteko kun mä tapailin aiemmin sitä spaniardia, joka puhui sujuvasti ainakin viittä kieltä ja suunnitteli irtiottoa töistä maailmanmatkailua varten? No se huitelee tällä hetkellä jossain E-Amerikassa, en edes tiedä missä. Mä sen sijaan tapasin sen täydellisen vastakohdan.

Siinä missä spaniardi on vakava ja kaikkitietävä insinööri, tämä tyyppi on erittäin huumorintajuinen. Tää ei puhu kuin saksaa, se on asunut koko ikänsä samassa paikassa ja ollut 20 vuotta samassa firmassa töissä. Tuskin sillä on edes passia. Me puhutaan melkoista sekametelisoppaa mun heikolla saksalla ja sen lähes yhtä huonolla englannilla.

Kerran se höpötti mulle jotain saksaksi, enkä mä päässyt ollenkaan siitä lauseesta jyvälle. Kun se oli toistanut sen joku kolme kertaa, mä tajusin vihdoin:

– Ai Korpiklaani! Se suomalainen bändi! Mä luulin, että sä puhuit saksaa ja ihmettelin, että mitä hemmettiä tarkoittaa korpiklaani.

Tää tyyppi harrastaa harrikoita, joten mä näytin sille kuvan Shovelista. En tosin meinannut löytää pyörästä hyvää kuvaa, koska olin itse joka kuvassa:

– Mä en löydä yhtäkään hyvää kuvaa tästä pyörästä. Siinä on aina joku idiootti istumassa. *kuva musta istumassa pyörän päällä autotallissa*
– Jonkun olisi pitänyt laittaa siihen kolikko, jotta se alkaa päristä ja valot vilkkua.

Aiemmin se valitti mulle, että aina kun se pesee auton, Hampurissa sataa sen jälkeen vettä:

– Onko se siis sun vika, että täällä sataa niin paljon?
– No pakko se auto on pestä, kun se on likainen. Tiellä lentää vastaan liikaa ötököitä, joilla on itsemurhataipumus.
– Ne on ehkä Suomesta, jos ne on kerran niin masentuneita.
– Tai Englannista, koska ne lentää väärällä puolella tietä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.