Talonvahdit

Mun joulun hyvä työ tuli toteutettua vähän niin kuin vahingossa. Sillä välin kun mä olin reissussa, mun hampurilaiselle kaverille oli tulossa vieraita kylään. Sillä on jo äiti kyläilemässä täällä, mutta aviomies oli siitä huolimatta luvannut kaveripariskunnalleen, että kyllä ne ilmaisen majoituksen saavat Hampurissa käydessään. Kaverini kirosi mulle aviomiehensä logiikkaa, minne ihmeeseen he muka kaverit majoittavat kun äiti nukkuu jo olohuoneen sohvalla eikä edes varapatjoja ole! Mä tiesin, ettei se kysyisi sitä multa, joten sanoin itse, että mun asuntooni tietenkin.

PetiEnnen lähtöä vein vara-avaimet kaverille, siivosin kämpän, laitoin läppärit lukkojen taakse ja kirjoitin keittiön pöydälle kirjeen, jossa toivotin vieraat lämpimästi tervetulleeksi. Pienen pohdinnan jälkeen lisäsin kirjeeseen myös wifin salasanan. Mun kaverini oli käynyt vielä ennen kavereidensa saapumista tuomassa mun asuntoon omat lakanat ja pyyhkeet, joten tämä kämppä oli kuin suoraan airbnb:stä.

Talonvahtien tuliainenKun mä palasin reissusta takaisin, olin varoittanut mun talonvahteja jo etukäteen, että mun lento laskeutuu 7:20 ja ilmaannun siis asunnolleni hyvin aikaisin aamulla. Sattumalta mun asunnolla majoittuvien vieraiden oma kotiinpaluupäivä oli sama kuin mun. Kun mä sitten kotiovella soitin ovikelloa ja avasin oven, odotti mua kaksi tuntematonta ihmistä, jotka heti halasivat mua ja kiittivät asunnon lainasta. Ne olivat pakanneet, siivonneet ja laittaneet mun keittiön pöydälle valmiiksi pienen yllärin eli tuliaismukit ja aamupalatarpeita. Vastapalvelus kuulemma odottaa Lontoossa. Matkailijat on ihania. ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.