Saksaa ja saksalaista tositeeveetä

Voisiko joku kertoa mulle missä välissä me ollaan kielikoulussa edetty tasolle Einstein? Yhtäkkiä pitäisi osata muodostaa lause, jossa preteriti, perfekti, akkusatiivi ja datiivi. Toiset vetää jotain ”Wir sind mit dem Auto nach Berlin gefahren” ja mä olen vielä siinä ”Ich möchte bitte ein Glas Wein” -lauseessa.

Kaveri totesi tuohon, että pyydä välillä vahvaa kahvia.

Mun piti kovasti kertailla kielioppia pääsiäisen aikana. Nyt on maanantai ja arvatkaa olenko avannut kirjaa kertaakaan.

Katsoin sentään taas eilen saksalaista tositeeveetä. Täällä on sarja, jossa neljä julkkista shoppailevat kilpaa itselleen vaatteet ja tyylin annetun teeman mukaan. Sitten ne antavat pisteet toisilleen, samalla tavalla kuin Neljän tähden illallisessa. Jokainen saa vuorollaan 500 euroa käteen ja 3 tuntia aikaa löytää kaikki tyyliin tarvittavat asiat. Ja sillä välin ne muut tonkivat kisaajan vaatekaapin ja sovittelevat sen vaatteita päälleen.

Siinä kilpaili joku eroottinen malli, jolla oli platinablondi tukka ja kauneuspilkkukin Marilyn -tyyliin. Sen tyyli oli muutenkin fiftarihenkinen, joten mä jäin seuraamaan millaisen asun se löytää. Sehän lähti hampurilaisen drag queenin kanssa shoppailemaan ympäri Berliiniä ja kulutti osan rahoista drinksuihin ja ruokaan. Eivät tytöt turhaan stressanneet kisasta ja siitä 3 tunnin aikarajasta. Sen valitsema asu paljasti tietenkin vähän liikaa, joten voitto karkasi käsistä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.