Sadan euron punaiset pyyhkeet

Kävin kampaajalla pitkästä aikaa. Laitettiin vähän tyveen punaista ja pää täyteen vaaleita raitoja. Ja vituikshan se män.

Kampaaja yritti laittaa tyveen samaa sävyä mitä hiukset muuten oli, mutta koska mun hiukset olivat haalistuneet viime kerrasta paljon, oli väriero uudella värivalinnallakin melkoinen. Se päätti sitten korjata tilanteen, soitti pari puhelua siirtääkseen menojaan myöhemmäksi ja alkoi laittamaan mulle uudelleen pään täydeltä raitoja, sillä kertaa punaisia. Sitkeä mimmi ja se duuni kannatti. Mä olin lopputulokseen melko tyytyväinen, vaikka takapuoli puutui tuolissa ja niska tuli pesupaikalla kipeäksi.

Suomessa kampaajat ovat ikävässä tilanteessa, kun verot ja yrittäjän muut pakolliset maksut nielevät ison osan asiakkaan pulittamasta hinnasta. Siitä kun vähennetään vielä tila- tai tuolivuokra, niin hyvä jos kampaaja jää plussalle. Mutta ei täällä Saksassakaan kampaamoasiakas voi halvoilla hinnoilla riemuita. Pitkien hiusten väri ja leikkaus maksoi viime kerralla 70 euroa ja nyt vähän isompi duuni raitojen kera 100 euroa. Työhön nähden se kuulostaa ihan ok hinnalta, mutta kun ei se lopputulos kestä..

Kun tähän värjäysrumbaan kerran lähtee, niin se ei lopu ikinä. Helpointa olisi, jos voisi omaa väriä vain hiukan piristää raidoilla. Mutta aiempien häslinkien jälkeen olen siinä tilanteessa, että oma väri on aika kaukana nykyisestä. Tykkään punaisesta, etenkin seinän koristevärinä, mutta hiuksissa se on yksinkertaisesti tosi hankala. Se on värjäyksen jälkeen nätti ehkä noin 2 päivää. Sen jälkeen se nätti löytyy tyynyliinasta ja pyyhkeistä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.