Rölli, suuri metsästäjä-kalastaja

Korvapipi

Muistatteko kun kerroin reilu kuukausi sitten Röllin kärsivän korvapunkista? Ensiksi toisesta korvasta tuli paljon mustaa möhnää, ja sitten toisesta. Punkkilääkkeen vahvistuskin oli jo annettu, mutta Röllin korvaa kutitti aina vaan. Se piti päätä ihan vinossa, joten oli pakko käyttää Rölliä uudemman kerran eläinlääkärissä.

Rölli oli jo niin tottunut sen korvan hoitoon, että oli ihan paikallaan kun eläinlääkäri katsoi sinne. Varsinaista tulehdusta ei korvassa ollut, vaikka ehdittiin jo pelätä, että sitä oltiin hoidettu vähän liikaakin. Mutta hiiva-arvot olivat sen verran koholla, että Rölli sai kortisonikuurin sisäisesti syötäväksi, koska eläinlääkäri arveli, ettei se putsaus ja lääkintä enää ulkoisesti auta.

Saalis

Kortisoni on siitä jännä aine, että se lisää ruokahalua ja janoa. Rölli, joka ei normaalisti juo vettä juuri yhtään, litkii vesikupin tyhjäksi vähän väliä. Ja ruokaa se vinkuu kuulemma koko ajan keittiössä, vaikka olisi syönyt ihan reilunkokoiset ateriat. Mökillä ollessa Rölli ei normaalisti välitä kuukkelin leipälautasesta ulkona, mutta nyt se oli ensin haukkunut kovin lautasen luona ja sitten kantanut sen suussaan sisälle. Yhtenä päivänä Rölli metsästi lumihangesta pienen metsämyyrän ja söi sen. Seuraavaksi se varmaan menee ahvenpilkille. Olen aika varma, että se suunnittelee sitä jo.

Kalastajakoira

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.