Rock’n’Roll Weekender

KekkaViime viikonloppu oli taas mahtavin naismuistiin. Oltiin tietenkin Real Gone Rock’n’Roll Weekenderissä, joka tällä kertaa järjestettiin Tallukassa Vääksyssä. Ja hyvä niin, oli nimittäin hotelli kauniilla paikalla ja palvelukin mitä parhainta. Pienet miinukset sekä huoneen varustelusta että siivouksen tasosta, mutta mitäs noista.

Me oltiin etukäteen ehkä eniten innoissamme puolalaisen Monkey and the Baboonsin esiintymisestä, vaikka mä varovasti muistelinkin kuulleeni solistin vaihtumisesta edellisen Suomen keikan jälkeen. Niin siinä sitten oli käynyt. Vaikka uusi ja erittäin kaunis naissolisti lauloi täydellisesti, jäi jokin siitä showsta puuttumaan. Se tietty räväkkyys ja heittäytyminen, joka edellisellä solistilla oli. Tätä mimmiä olisi varmaan mahtava kuunnella levyltä, mutta livenä se oli edelliseen verrattuna pettymys. Mutta ilmeisesti vain edelliseen verrattuna, muut tuntuivat ihastuneet tähänkin solistiin ikihyviksi.

Toiseksi eniten oltaisiin odotettu Kekkaa, jos oltaisiin tajuttu, että The Silver Bullets on sen kokoonpano. Daa-a. Rockin’ 8 Balls on yksi parhaimmista bändeistä Suomessa, eikä Silver Bullets jäänyt siitä paljoakaan. Musa oli ehkä vähän rauhallisempaa, mutta flirtti lavalta oli muuten ihan samanlaista. Joku noissa tietyissä rokkareissa vaan toimii. Se mikä on Kekalla on myös Foggy Mountain Rockersin Heikolla. Käykää vaikka itse katsomassa.

Jumbosija meni tällä kertaa Espanjaan. The Vibrants oli kaikista huonoin ja sai mut kaipaamaan Coboa ja kumppaneita. Olisi siellä hyviäkin bändejä. Muista bändeistä Limiteds jammasi kuten ennenkin, T-Bird Gang oli kiva nähdä Suomessakin ja The Fantoms jäi myös erittäin positiivisella tavalla mieleen. Riihimäkeläisellä Bull’s Eyella oli myös hyvä meno ja erittäin hyviä biisivalintoja. Tästä muuten näkee, että weekenderissä ollaan oltu lähes selvinpäin. Mä muistan kaikki!

 

”Sulla on kyllä ihana mekko, olisinpa mäkin nainen!”
—Tuntematon mies Outille fiftarimekosta

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.