Rockabilly Allnighter

Black RavenMä olisin raahautunut tälle keikalle vaikka pää kainalossa, mutta ei paljon puuttunut, että niin olisi pitänyt tehdä. Uudet lääkkeet vähän väsytti ja kaikki kaverit, joita olin pyytänyt mukaan, kärsivät krapulasta ja alkoivat hannaamaan. Mutta onneksi mun jalka vipatti sen verran, että sain mentyä paikalle. Bändikattaus oli sen verran hyvä.

Vilkaisin kartasta missä päin Knust on, mutta en mä sen tarkempia ohjeita tarvinnut. Seurasin vaan samasta junasta bileisiin suuntaavia rokkareita. Mun saapuessa paikalle avasin lipun kännykästä ja hymyilin kun ne yliviivasivat ekan kohdan listalta.

Ekan bändin, tsekkiläisen Twisted Rodin, rumpalin tukka lähti liehumaan kuin Kekalla konsanaan siinä vaiheessa kun pojat innostuivat rokkaamaan. Basistille pointsit läskibasson heittämisesti ilmaan pään yläpuolelle. Solisti-kitaristi oli sen verran hyvännäköinen, että se sai sillä anteeksi bändin ehkä hieman tasapaksun soundin. Mut ei ollenkaan huono. Tuli mieleen Stray Cats.

Ekan bändin jälkeen mua alkoikin jo väsyttää ja mä lipitin kokista ja harmittelin, että Black Raven on varmaan vika. Tokan bändin aloitellessa mä suuntasin vähän lähemmäs lavaa ja yllätyin, kun siellä olikin Julian & kumppanit. Black Raven sopi siihen väliin kuin nenä päähän. Innostuin joraamaan epätasaisella betonilaattalattialla ja mietin, että onneksi en laittanut korkkareita jalkaan vaan lähdin matkaan mukavissa tennareissa. Black Raven oli juuri niin hyvä kuin vuosia sitten. Joskus on ihan hyvä pysyä samanlaisena, kun se juttu kerran toimii.

Rockabillybileet on ihan samanlaisia, oli kyse sitten mistä maasta tahansa. Naiset pukeutuu viimeisen päälle mekkoihin ja tukat on kaikilla tötteröllä. Meininki on hyvä eikä mitään häiriköintiä näy. Hampuri erottautui muista vain yhdellä tapaa. Bongasin tanssikansan seasa erään erittäin isorintaisen henkilön, jolla oli hyvin avonainen ja tiukka punainen mekko ja valkoiset korkkarit. Tästä teki hampurilaisen ilmestyksen se, että sillä oli lisäksi kalju ja pulisongit.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.