Real Gone Rock’n’Roll Weekender‏

Viime viikonloppuna oli taas perinteisen Real Gone Weekenderin aika Ellivuoressa. Sattumoisin lauantaina oli myös Rockabilly Heavyweight Tournamentin aika Virgin Oilissa. Miksi tuollaisia keikkoja pitää järjestää yhtä aikaa?! Se Star Trekistäkin tuttu kaukosiirrin toimii jostain syystä vaan Somerolla baarin ja grillin sekä grillin ja kodin välillä, Ellivuoresta ei millään päässyt käymään välillä Virgin Oilissa Whistle Baitin keikalla, vaikka kuinka punnersi.

Ellivuoressa lavakuninkuuden vei mun mielestä The Fanatic IV. Se pisti lahkeet tutisemaan ja tanssikuviot ihan uusiksi. Tosin meidän uusiin tanssikuvioihin vaikutti myös vuotava leuka (aka paidanpyyhkimistanssi) ja laukkuun tippunut rööki (aka sammutushop). Huonoin bändi, joka me nähtiin, oli varmasti saksalainen Rocket to Stardom. Miten voikin Black Ravenin pojat esittää niin tylsän setin?

Suolakalanuudeleista on tultu tässä vuosien aikana pitkä matka. Meillä oli tyttöjen nimittäin kanssa melkoiset gourmet -eväät mukana. Muun muassa kasviksia minttu-sitruunaöljymarinadissa ja itsetehtyjä hampurilaisia. Tai no, riippuu tietenkin siitä millainen hampurilainen määritellään itsetehdyksi. Jos kaupan hampurilaisleivän väliin laittaa itsetehdyn jauhelihapihvin ja valmista ketsuppia, onko se hampurilainen silloin tehty itse? Vai pitääkö molempien suurimpien komponenttien eli pihvin ja leivän olla itse tehtyjä? Vai kaiken majoneesista ja salaatinkasvatuksesta lähtien?

Mä jään nyt pohtimaan tätä itsetehtyä dilemmaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.