Raskas työ vaatii vielä raskaammat illanvietot

Hauska kuunnella paltsussa uuden tyypin innostunutta touhuamista siitä miten pistetään markkinointi kuntoon ja myynti nousuun. Samaan aikaan olisi voinut olla veto käynnissä siitä kuinka monta viikkoa sitä hyvää pössistä kestää, 2, 4 vai jopa 6.

Oikeasti mä nostin herralle hattua. Ensimmäinen mies, joka tässä lafkassa sanoi ääneen sales promotion. Jos mulla olisi sellainen markkinointisanoja sisältävä bingolappu nenän edessä, niin olisin saanut siihen ekan ruksin. Kahteen vuoteen. Aika kaukana ollaan bingosta vielä.

Mulla oli tässä yhtenä päivänä aivot niin totaalisesti lukossa, että lähdin toimistosta happihyppelylle selventääkseni ajatuksiani. Sen jälkeen kerroin pomolle mun ajatukseni budjettiesitykseen ja se oli tyytyväinen, koska se on omat aivot oli vielä pahemmassa lukossa krapulan takia.

Jostain kumman syystä viime aikoina on tehnyt joskus iltaisin mieli hieman viintä. Stressinpoikanen nosti hetkeksi päätään, mutta mäjäytin sitä viinipullolla päähän. Onneksi on pikkujoulukausi. Ja huomenna kaverin tuparit. Ehkä tämä flunssapöpö kuolee siinä samalla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.