Räpsyttimet

Nyt on räpsyt taas kesäkunnossa. Ostin Grouponista lahjakortin ripsien pidennyksiin jo ajat sitten, ja vaikka varasin ajan heti ekana päivänä, venyi se monen viikon päähän ostoajankohdasta. Enpä mä niillä räpsyillä mitään olisi pääsiäisenä tehnytkään, hieronut vaan ripset irti unihiekkojen mukana kuumetta potiessa.

Uuteen kauneushoitolaan on aina pelottavaa mennä. Laatu vaihtelee melkoisesti eikä koskaan voi tietää, millainen paikka on kyseessä. Liimautuuko silmät kiinni vai ei. Puhelimeen vastannut virolainen nainen kuulosti varsin kiireiseltä, eikä se nytkään asiakaspalvelutaidoillaan vakuuttanut.

Silmät kiinni hoitopöydällä makoillessa voi höristellä korviaan kun vantaalaiset naiset juoruilevat asioitaan kynsihoidon aikana. Keskikaljasta käheä ääni selittää miten raskas päivä duunissa on ollut kun kaksi ihmistä joutuu tekemään neljän ihmiset työt ja miten ihanaa on kohta päästä vappukynsillä himaan ottamaan pari bisseä. Toinen ääni vastaa puhelimeen ja sanoo lapselleen, että ulos ei ole asiaa ennen kuin läksyt on tehty ja selkäsaunan saa, jos ei ole kotona äidin sinne tullessa.

Onneksi mä torkahdin hetkeksi.

Ripset on hienot eikä niissä näytä olevan hirveästi ylimääräistä liimaa. Pian nähdään onko tarpeeksi eli milloin pitää mennä huoltoon. Oisko sellanen 2000 kilsaa sopiva huoltoväli?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.