Possu mikä possu

Mä kokkasin viikonloppuna Farangin karamellipossua ja pienestä jännityksestä huolimatta se onnistui juuri niin kuin pitikin! Menin nimittäin kutsumaan ihmiset syömään siinä vaiheessa kun liha oli vasta uunissa, tietämättä miten se aterian haastavin osio eli seuraavan päivän karamellikastike onnistuisi. Mutta ei siinä oikeastaan ollut mitään vaikeuksia. Vähän arvailin kauanko sokeriseosta pitää keitellä kasaan, mutta siitä tuli lopulta aivan täydellistä.

Yritin muistella oliko tällä itsetehdyllä karkkipossulla jotain eroa siihen Farangissa syötyyn, enkä keksinyt niissä oikein mitään erilaista. Farangin possu taisi olla isompina palasina, mutta tuolloin koko maistelumenuuta poskeen pistellessä ei possun kohdalla ollut enää nälkä ja ehkä se jäi siksi vähän vaisuksi kokemukseksi. Jos nyt mistään ruokalajista Farangissa voi niin sanoa. Nyt kotona kokatessa olisin voinut syödä yksin koko possun. Makuaisti on ainakin tullut takaisin flunssan jäljiltä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.