POP UP Ravintola: Un Cerdo Ciego – Sokea Possu

Juhlistettiin eilen entisten työkavereiden kanssa yhden kaverin läksiäisiä Kluuvin ravintolassa Un Cerdo Ciego. Kluuvi itsessään on harvinaisen tyhjä kauppakeskus, eikä se ravintolan sijainnillekaan ole se optimaalisin paikka. Siinä mielessä POP UP -konseptin luulisi toimivan, kun ihmisillä on vain alkuvuoteen asti aikaa käydä Un Cerdo Ciegossa.

Paikan sisustus oli hauska, pesukoneita, mankeli ja vaatteita roikkumassa katosta. Mä en ydistänyt noita toisiinsa ennen kuin kaveri kehui pyykki-teemaa, hehe. Joskus ei vaan linkoa.

Menu oli toteutettu teemaan liittyen, ravintola tarjosi siis kolme eri menuvaihtoehtoa, jotka kuvattiin keston mukaan. Vaikka me valittiin keskimmäinen vaihtoehto, istuttiin silti raflassa kolme tuntia, eli hienoinen pyykkäysajan ylitys ei haitannut.

Un Cerdo Ciego

Alkuruuan kananmaksapatee sai paljon kehuja, mutta myös espanjalaista makkaraa kehuttiin. Sardiini tai anjovis sen sijaan oli joidenkin makuun liian etikkaista. Alkupalaa seurannut linssi-fenkoli-paistos oli huikean makuista. Suolan kanssa ei todellakaan oltu säästelty vaan sitä oli käytetty espanjalaiseen tapaan. Suurin osa suomalaisista ei varmaankaan pitäisi Un Cerdo Ciegon ruuan suolaisuudesta, mutta mulle se toimi ja se oli se, joka jäi mieleen. Pääruuaksi oli tietenkin possua ja suola tunki taas perunoista esiin. Liekö se vaikuttanut meidän ja erään toisenkin seurueen juomapuolen menekkiin? Jälkkäri oli onneksi pieni kokoelma kaikkea supermakeaa, joten liian ähky ei keskimmäisestä menusta tullut.

Ruuan jälkeen kokki suostui paljastamaan meille kananmaksapateen salaisuuden (sekä sherryä että madeiraa), joten muutama onnellinen kotikokki sai ideankin kotiinviemisiksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.