Pidä huivistasi kiinni!

JordaniaSain tänään päähäni suunnitella lomamatkan, joten mä myös varasin ja maksoin sen tänään. En mä yhtään nopea ole liikkeissäni.

Olin kyllä pohtinut tuota kohdetta jo aiemmin. Pari muuta olisi ollut etusijalla, mutta ajan ja rahan ollessa rajallisia, päädyin sitten tähän vähän yllättävämpään vaihtoehtoon. Meitsi lähtee beduiinileirille maaliskuussa. Toivottavasti aavikolla ei ole kylmä.

Kilroylla sattui taas olemaan tarjous mun lempparimatkanjärjestäjän eli G Adventuresin matkoista. Tarkistin kyllä, että Finskillä olisi Jordaniaan suorat lennot, joiden hintakaan ei ollut paha. Valitettavasti mä en vaan jaksa kökkiä viikkoa missään hotellissa. Seikkailumatkalle siis. Lennoissa jouduin vähän tinkimään mukavuudesta, mutta valitsin sentään Turkish Airlanesin ja yöllisen odottelun Istanbulin kentällä sijaan vähän lyhyemmät stopit Frankfurtissa. Kokonaismatka-aika on silti siedettävä eikä jetlagistakaan tule olemaan haittaa.

Beduiinileirin lisäksi pääsen reissulla muun muassa Kuolleelle merelle, Punaiselle merelle ja Petraan. *kamera lataukseen* Harmi, että joudun vielä jonkun aikaa odottelemaan lomaa ja sitä ennen on muitakin reissuja.

Kun olin maksanut matkan ja laskenut, että tilille jäi vielä juuri ja juuri tarpeeksi rahaa vuokraan, tajusin, että mätkytkin on menossa maksuun alkuviikosta. Goddammit.

Laitoin äsken Kilroylle passini numeron. Se alkaa kirjaimilla PA, ja mä alan kohta ottamaan sen vittuiluna. Aina kun sitä jonnekin tarvitaan, olen ihan peeaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.