Persoonallisuustesti

Facebookissa pyörii persoonallisuustesti, ja sen mukaan mun kavereina on aivan mahtavia tyyppejä. Sutaisin testin nopeasti läpi, ja nauroin miten hyvin se napsahti kohdalleen. Tosin näyttää siltä, että kaikenlaisissa tuloksissa keskitytään enemmän positiivisiin puoliin. Kukapa nyt ei niistä itseään tunnistaisi.

Persoonallisuustesti

Antaja – Saa jokaisen suoriutumaan mahdollisimman hyvin kykyjensä mukaan.

Olet intohimoinen, vastuuntuntoinen, huolehtiva ja myötätuntoinen. Pystyt hahmottamaan muiden ihmisten tunteita, tarpeita ja tarkoitusperiä. Pystyt näkemään jokaisen ihmisen potentiaalin ja haluat auttaa heitä hyödyntämään voimavaransa. Olet aina edesauttamassa henkilökohtaista kehittymistä ja tiimin kasvamista. Olet hyvin herkkä ylisanoille ja kritiikille. Kohtelet kaikkia lojaalisti, sinulla on korkea sosiaalinen yhteenkuuluvuus ja toimit hyvin yhteistyössä muiden ihmisten kanssa. Olet hyvin mukaansatempaava johtaja, joka osaa hyödyntää muita erinomaisesti.

Mä tosiaan olen enemmän ekstrovertti kuin introvertti, enemmän tunteva kuin ajatteleva sekä enemmän intuitiivinen kuin tosiasiallinen. Olen aina pitänyt itseäni enemmän spontaanina kuin harkitsevana, mutta myönnettävä se on, että asia taitaa oikeasti olla täysin päinvastoin. Tykkään suunnitella asioita, ja kaikkiin muutoksiin suhtaudun aluksi epäilevästi ja vasta pienen harkinnan jälkeen hyväksyen tai jopa innostuen. Olen siis harkitseva, vaikka joskus se harkinta-aika saatetaan laskea sekunneissa. Harkitsevaa puolta tukee lisäksi se, että mä pidän siitä, että elämä on organisoitua ja aikatauluja noudatetaan.

Aloitin tänään työt pitkän sairasloman jälkeen ja selvisin ekasta päivästä kunnialla. Tosin mun tunteellisuuteni ja herkkyyteni nosti pienen raivon pintaan siinä vaiheessa, kun pomo ilmoitti, ettei firma kata mun kielikoulua kokonaan vaan vain puolet. Näin verisesti mua ei ole loukattu aikoihin. Kyllä mulla on siihen kouluun varaa, mutta jotenkin tosi säälittävää, ettei firmalla ole. Näin pitkän poissaolon jälkeen mä en valitettavasti tunne oikeudekseni riehua asiasta, joten nielin kiukkuni. Mutta pomo voi tarjota ihan itse itselleen glühweinit joulumarkkinoilla joku päivä töiden jälkeen, mua ei kiinnosta. Sitäpaitsi, kyllähän sellaisesta joululahjasta kuin glögilasillisesta menee jo yksi firma konkurssiin!

Tästä personallisuustestistä puuttui muuten sellanen osio kuin rauhallinen vs äkkipikainen. Arvatkaa kumpi mä olen?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.