Paasto alkakoon

Miten voi kauppoja ja shoppailua vihaava ihminen tehdä tällaisen emämokan ja mennä kauppaan päivää ennen pyhää? Joka ainoa kauppakassi ja pesupallo oli Vantaalla kaivettu liikenteeseen ja kaupan parkkipaikalle oli jono jo ennen kello neljää. Jokaiseen vapautuvaan parkkipaikkaan jonotti noin neljä autoa.

Kun sinne kauppaan vihdoin pääsi sisälle, ei se tilanne paljon parantunut. Ihmiset tukkivat käytävät kärryineen tehden vähintään kuukaudeksi riittäviä ruokaosotoksia. Erityisen kätevää on se, että kaupat ovat tarjonneet perheiden pienimmille ihan ikiomat minikärryt. Koko perhe voi sitten työntää omia kärryjään niitä marraskuun ruokaostoksia kerätessään.

Kaikki kassat olivat miehitettyjä, mutta silti jokaiseen oli pitkä jono. Jonotin kiltisti niiden kukkuraisten kärrysaattueiden takana enkä näyttänyt yhtään niin vittuuntuneelta kuin eräs mies, jolla oli kainalossaan pelkkä sixpack.

Takaisin autolle selvittyäni sainkin sitten jonottaa kaupan risteyksessä muutamien punaisten valojen verran pois päästäkseni.

En varmaan ikinä enää mene kauppaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.