Pääsiäinen Köökissä

KaritsaKaritsaa ja mämmiä, ihania suomalaisia pääsiäisherkkuja! Kivaa olla pitkästä aikaa Suomessa. Äiti teki hyvää lampaanpotkaa sillä välin kun mä keskityin leipomiseen. Toki sitä mämmiäkin piti ostaa, vaikkei se nyt mikään älytön herkku ole. Mämmi oli kuulemma päässyt uutisiin myös Hampurissa, sillä Hamburg Journalin loppukevennyksessä vierailtiin merimieskirkolla.

Perjantaina oltiin Forssassa Köökissä isänpäiväillallisella. Törmättiin tuttuihin, jotka oli jouluillallisella. Kaikille oli ilmeisesti tullut yhtä kova kiire käyttää lahjaksi saadut lahjakortit, sillä Köökki sulki ovensa tänä viikonloppuna. Olisin muuten suositellut sitä raflaa tosi lämpimästi, niin namia riimihärkä, pippuripihvi ja Baileys creme brulee olivat. Nyt on liian myöhäistä mennä sinne, mutta kaikeksi onneksi Köökin omistajat avaavat vappuna uuden ravintolan Forssassa, vanhoissa Rosson tiloissa. Sen nimi on Vispilä.

2 vastausta artikkeliin ”Pääsiäinen Köökissä

  1. TV- uutisista napattua: Merimieskirkolla oli myynnissä Saunawurstia. Joku viisas Suomifani täällä etelämmässä oli varmaan kuullut saunamakkaroista. Hänen perheensä vietti palmusunuuntaina grillijuhlia terssilla. mutta rupesi kovasti satamaan. Hän kantoi grillit ja makkarat kiireesti kellarisaunaansa (hienoa!) ja seurue tuli perässä. Suomalaiset jo arvaavat, mitä sitten seurasi. Siitä tuli ambulansseille suurempi operaatio: seurue meni tuotapikaa tajuttomaksi häkämyrkytyksen taikia ja piti kuljettaa sairaalaan. Kaikki selvisivät hengissä. TV- uutiset kertoivat tämän varmaan varoitukseksi kaikille grillikauden alussa. Hyvää pääsiäistä sinulle ja perhekunnallesi Suomessa.

    • Hui! Onneksi tuossa ei käynyt pahemmin ja se toimii silti muistutuksena kaikille siitä, miten vaarallista häkä on. Hyvää pääsiäistä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.