Million Dollar Quartet

Million Dollar QuartetMillion Dollar Quartet – tai Four Million Dollar Quartet kuten kaveri sitä vahingossa nimitti – oli viime hetken showvalinta Vegasissa, mutta ehdottomasti paras koskaan näkemäni musikaali. Tarina kertoi tietysti Sam Phillipsin Sun Recordsista ja erityisesti siitä yhdestä sessiosta, jolloin Sunilta RCA:lle lähtenyt Elvis, Johnny Cash, Carl Perkins ja nouseva tähti Jerry Lee Lewis jammailivat yhdessä Sunilla.

Alkuperäinen Million Dollar QuartetAlkuperäisessä sessiossa, joka tallentui sekä nauhalle että kameralle, oli mukana paljon gospelia, mutta tässä showssa esitettiin tietysti kaikkien herrojen tuon ajan suurimmat hitit. Jerry Lee Lewisin hahmo oli kertakaikkiaan riemukas ja pianon soitto taittui ihan miten päin tahansa. Carl Perkinsin tyyppi sen sijaan hallitsi rockabillykitaran. Elviksellä oli ääni kohdallaan, mutta muuten se jamppa oli vähän lyhyt ja karisma oli melko kaukana siitä, mitä se taisi aidolla Presleyllä olla. Mutta se Johnny Cash..

Derek Keeling Johnny CashTässä esityksessä Cashin roolissa nähtiin Derek Keeling, joka on aiemminkin näytellyt Cashiä tribuuteissa. ”Hello, I’m Johnny Cash.” ja meitsiltä lähti jalat alta. Wohou mikä mies!!! Niin kovin kuin mua harmitti John Fogertyn ja Andrew Dice Clayn missaaminen Las Vegasissa niukasti, tämä tyyppi pelasti paljon. Jos mä voisin lentää tammikuussa takaisin Vegasiin Fogertyn keikalle, muuttaisin varmasti Harrahiin ja katsoisin MDQ:n joka ilta. Ja olisin onnellinen nainen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.