Mihis sit mentäis?

Helou Hampuri. Ja aivan järjetön kurkkukipu sekä duhan alku. Lentomatkustamisen iloja!

On kivaa olla töissä pitkästä aikaa, mutta mielummin olisin siellä kerrankin terveenä. Alkaa pikku hiljaa ottamaan päähän tämä sairastelu. Kuubassa en sairastellut, ekan yön oksentamista lukuunottamatta, joten ehkä mun olisi pitänyt jäädä sinne. Muutenkin, en pysty vielä kirjottamaan koko reissusta, koska tulee tippa linssiin sitä ajatellessani. En mä ihastunut yhteenkään jineteroon, mutta meillä oli vaan aivan mahtava porukka. Niitä on jo nyt ikävä. Kotimatkalla lentokoneessa mä nukuin, lähes sen koko 10 tunnin lennon, kun ei kovin paljon ehditty nukkumaan reilun viikon aikana Kuubaa kierrellessä. En ole ehkä ikinä nauranut niin paljon kuin viime viikolla.

Jos en olisi nukkunut koneessa, olisin selaillut lentoyhtiön reittikarttaa. Se on mun suurinta huvia lentokoneessa. Jos olisin SIM-ukkeli, niin mun viihtyvyyspalkki tulisi välittömästi vihreäksi, kun alkaisin karttoja selailemaan. Matkojen suunnittelu ja niistä haaveilu on lähes yhtä kivaa kuin reissailu itsessään.

Mä olen jo seonnut laskuissa siitä, kuinka monessa maassa olen käynyt. En edes muista kuinka monessa maassa olen asunut, kun joku sitä kysyy. Tuolla Kuuban reissulla tapasin taas monta samanhenkistä ihmistä. Ja pari e-afrikkalaista, jotka olivat ekaa kertaa ulkomailla ja päättivät korkata matkustelun vaatimattomasti Kuuballa.

Mä olisin voinut jäädä asumaan Kuubaan ja mä myös vannoin palaavani sinne pian uudelleen. Se on vaan niin pirun vaikeaa, kun maailmassa on ehkä biljoona muuta paikkaa vielä nähtävänä. Kuten sellaiset pienet maat kuin Kanada tai Venäjä. Ja melkein koko E-Amerikka. Sekä Lähi-Itä. Ja Afrikka. Ja Etelämanner. En ole vielä purkanut laukkua kokonaan (koska siellä voi olla salamatkustaja Eurooppaan pyrkinyt torakka), mutta mietin jo, minne suuntaisin seuraavaksi!


Create Your Own Visited Countries Map

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.