Maxdome

Rasti seinään! Meitsi jäi koukkuun saksalaiseen telkkariohjelmaan! Jos ihminen rakastaa kokkiohjelmia, niin se näköjään rakastaa niitä myös saksankielellä.

Kaveri suositteli Maxdomesta El Barco -nimistä sarjaa, joten pelkästään sen perusteella päätin siirtyä Netflixistä Maxdomeen. El Barco oli saatavilla vain saksaksi ja espanjaksi, joten mä päädyin aloittamaan sen sarjan alkuperäiskielellä eli espanjaksi. Kaikesta tästä ahkerasta opiskelusta huolimatta espanja sujuu multa edelleen paljon paremmin kuin saksa.

Maxdomessa on ihan kiva valikoima sarjoja englanniksi, kuten mulle uudet Resurrection ja Perception, mutta paljon enemmän sieltä löytyy ohjelmaa saksaksi. Mä aloitin saksalaisesta versiosta Taste -kokkiohjelmasta, ja se on todella hyvä, vaikkei siellä Anthony Bourdainia olekaan. Alexander Herrmann korvaa sen hyvin, eli tuomareista mulla on jo selvä lemppari. Kilpailijoista mulle ei vielä ehtinyt suosikkia löytyä, mutta pienen uunin mä tilasin itselleni Lidlistä. Kokkausinto kasvoi heti pykälällä!

Maxdome

2 vastausta artikkeliin ”Maxdome

  1. Siis just eilen mulle suositeltiin et nyt kannattais alkaa katsoa kiinankielisiä ohjelmia, että kielitaito kehittyy! 😀 En tosin oo ihan varma saisiko tota mun kymmenen sanan sanavarastoa ihan kauheasti millään ohjelmien katselemisella petrattua haha…

    • Kyllä ni hao varmaan niissä ohjelmissa moneen kertaan tulee. 😉 Se on oikeasti mahtavaa, jos kiinankielisestä puheesta ymmärtää sanan sieltä ja toisen täältä. Hieno fiilis. Harmi, etten enää muista juuri mitään. Ei ole tullut katsottua niitä ohjelmia..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.