Matkalaisten jälleennäkeminen Lontoossa

Terkut Lontoosta!

Mulle sattui pari päivää ennen Lontoon reissua pieni hiustenvärjäyskatastrofi. Blondasin hiuksia vaaleista vielä vaaleampiin, ja niistä tuli sellaset kivat heinähatun keltaiset. Kävin seuraavana päivänä ostamassa hopeashamppoota, mutta ei se mitään auttanut. Mulla ei ollut aikaa tehdä muuta siihen hätään, joten ei muuta kuin hattu päähän ja lentokentälle.

Mä ajattelin ennen Hampuriin muuttoa, että täältähän pääsee helposti reissaamaan vaikka mihin, Keski-Euroopassa kun ollaan. Tosiasiassa Hampurin lentoyhteydet eivät ole kovin hyvät. Tämän Lontoon bongasin sentään edullisesti EasyJetiltä, mä en itseasiassa muista, että olisin koskaan ennen päässyt lentämään mihinkään alle satasella. Sain myös istua koneessa ihan koko rahan edestä, me kun oltiin Hampurin kentällä jumissa puolitoista tuntia Lontoon huonon sään takia jo ennen lähtöä.

Lontoossa tuli ravattua edellisen työnantajan palveluksessa ollessa jonkun verran. En ole koskaan erityisemmin tykännyt siitä kaupungista, etenkin ne aamu- ja iltapäiväruuhkat on melko ahdistavia. Nyt ei tarvinnut niistä murehtia, ohjelmassa oli nimittäin Kuubasta tutun reissuporukan tapaaminen Lontoon pohjoispuolella. Lontoon asuja majoitti meidän kaikki isossa talossaan, ja meitä kokoontui sinne Etelä-Afrikasta, Sveitsistä, Italiasta, Skotlannista, Suomesta ja täältä Saksasta. On sitä ennenkin puhuttu erilaisten kokoonpanojen kanssa jälleennäkemisestä, mutta koskaan ennen ei olla sitä saatu oikeasti aikaiseksi.

Lontoo

Mä en tiedä johtuiko se tuosta hyvästä porukasta vai mistä, mutta Lontoon näytti mun silmissä jotenkin erityisen kauniilta. Perjantai-iltana meillä oli ohjelmassa pubi-ilta, fish & chips ja oleilua kotona. Oleiltiinkin sitten aamuun asti. Ihmeteltiin miten niin erilaiset ihmiset eri puolilta maailmaa voi löytää matkustuksesta yhteisen sävelen. Joka on tietysti Guantanamera.

Lontoo

Lauantain ohjelma alkoi iltapäivällä yllätyksellä, jonka pakistanilaissyntyinen isäntä oli meille varannut. Mentiin Camdeniin tanssistudiolle ja aloitettiin bollywoodharkat! Saatiin puolentoista tunnin heilumisen aikana ihan loistava tanssikuvio aikaiseksi. Tanssin jälkeen käytiin jäätelöllä Southbankillä ja nautittiin auringonpaisteesta. Sitten olikin aika hypätä Thames-joelle illallisveneeseen. 65 punnan hintaan sisältyi kolmen ruokalajin illallinen, alkuskumpat, puoli pulloa viiniä per nenä ja livemusaa. Keskellä yötä piti vielä tietenkin testata Kings Crossin asemalla miten se meidän bollywood -kuvio menikään..

Lontoo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.