Lusikkalaatikosta löytyi ruumis Espoossa

Tein järkyttävän löydön lusikkalaatikosta. Joku kuollut ötökkä.

Yökötys

En tiedä oliko se kuollut vai näyttelikö se vaan kuollutta, mutta nyt se ainakin on ötököiden taivaassa. Lajitunnistus on vähän hankalaa siinä vaiheessa kun ötökkä ui Raidissa, mutta mä veikkaisin sen olevan vyöihrakuoriainen. Se on noin 5 mm pitkä, pitkulainen, enimmäkseen musta, mutta sillä on ruskea yläselkä. Tai mikä ikinä se osa kuoriaisesta onkaan.

Yritin muistella milloin mulla viimeksi oli täällä kämpässä alivuokralaisia. Onneksi on blogi:

– Viime vuoden heinäkuussa keittiössä vieraili joku pistiäinen. Hyvin lyhellä visiitillä.

– Viime vuoden tammikuussa mun keittiön kaapeissa oli jotain toukkia. Heitin tuolloin noin kolme muovikassillista ruokaa roskiin mukaanlukien säilykkeet. Niin paljon mä ötököitä inhoan. Pidin keittiön kaapit tyhjillään noin 3 kuukautta ja siivosin ne viikottain. Myrkytin koko keittiön ainakin viiteen kertaan. Sittemmin toivuin taistelutraumoista sen verran, että hankin kaappeihin uusia kuiva-aineita, jotka säilytän nykyään muovipurkeissa. Myös makaroonit ja hapankorput. Viime vuoden tammikuussa mun kylppärissä kävi myös pari sokeritoukkaa. RIP nekin.

Alankohan mä jopa tottua noihin yllättäviin vieraisiin, koska en heti heittänyt lusikoita roskiin saati polttanut lusikkalaatikkoa? Päätin, että julistan sodan vasta huomenna, nyt mulla ole tarpeeksi aseita. Voi olla, että edessä on uneton yö ja aamulla päätän muuttaa muualle. Tai sitten mä oikeasti hyväksyn sen, että noita ötököitä voi silloin tällöin ilmaantua johonkin, eikä se välttämättä tarkoita sitä, että ne on vallanneet koko talon.

Myönnän kuitenkin hermostuneeni sen verran googleteltuani ötöiden kuvia, että heitin lakanat pesuun ja tarkistin sängyn luteiden varalta. Koska loogistahan on, että lusikkalaatikosta löytynyt kuoriainen tarkoittaa luteita sängyssä. Viime aikojen uutisointi luteista Helsingissä on näköjään syöpynyt mun aivoihin. Tänk kaad mä asun Espoossa!

2 vastausta artikkeliin ”Lusikkalaatikosta löytyi ruumis Espoossa

  1. ”Ei yksi ötökkä katastrofia tee”, paitsi jos kyseessä on sinä. 😀

    Vyöihris syö vaan jotain ruuanmuruja eli ei tuhoa sun vaatteita. Vai söikö se muuten nahkaakin…?

    😉

    • Niinpä! Yksikin vielä, niin räjäytän täällä ydinpommin.

      ”Vyöihris”. Ton mä kirjotan sen hautakiveen. Aitotumainen Vyöihris 2013-2014.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.