Loistava ravintola Hampurissa

Arvaatteko kuvasta minkä maalainen ravintola oli kysessä?

Brasilialainen ravintola

Me suunnattiin kaverin kanssa Ditmar-Koel-Straßelle, jossa muun muassa Suomen ja Ruotsin merimieskirkot sijaitsevat. Mä olen muutaman kerran tallustellut sillä kadulla ja ihaillut niitä etnisiä ravintoloita. Sieltä löytyy muun muassa italialainen, espanjalainen, brasiliainen ja portugalilainen ravintola. Kaveri ehdotti pihviä illalliseksi, joten suunnattiin brassiravintola Panthera Rodizioon.

Ravintolan edessä parveili lauma ihmisiä, ja mä säikähdin, että olisiko meillä sittenkin pitänyt olla varaus. Sisätiloissa rafla paljastui kuitenkin tosi isoksi, joten tilaa oli reilusti suuresta asiakasmäärästä huolimatta.

Tarjoilija suositteli buffettia, ja sen kaikki muutkin tuntuivat valinneet. Ensin haettiin alkupalat buffetista: salaattia, vihanneksia, mereneläviä, oliiveja, juustoja, makkaroita ja montaa muuta. Alkupalojen jälkeen alkoi pöytään tarjoilu. Sinne tuotiin jos jonkinmoista lihaa vartaissa, joista tarjoilijat sitä leikkasivat. Tämä oli buffetti mun mieleen. Mä tykkäsin eniten lampaasta, kaveri naudanlihasta. Juuri kun mä mietin pitääkö meidän pelkkää lihaa syödä, alkoi lisukkeiden tarjoilu. Perunaa, sieniä, valkosipulilla maustettua kesäkurpitsaa, porkkanaa ja vartaassa grillattua ananasta tarjottiin ainakin. Todella hyvää ruokaa! Ruokailijoita viihdytti myös hauska bändi.

Brasilialainen ravintola

Mä olin todella ähky pääruuan jälkeen, mutta pakko oli kurkata mitä jälkkäripöydässä oli tarjolla. Tiramisua ja kaikenlaisia muita kakkuja! Kookoshyytelö oli mun mieleen, koska se ei ollut läheskään niin makea, mitä kuvittelin. Jälkkäripöydän vieressä oli myös kaunis allas kaloille.

Brasilialainen ravintola

Tämä koko illallisbuffetti kustansi tippeineen ja juomineen tasan 30€ per nenä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.