Levoton tuhkimo

Mun tekee mieli irkkupubiin. Johtuu varmaan siitä, että olen kuunnellut repeatillä Dingon Hämähäkkimiestä noin 200 kertaa putkeen.

”On hämähäkkimiehii olemassa, on olemassa arkoja sydämiä. Kauniit tytöt katsoo ikkunasta kun tyhjät pullot saapuu satamiin. Ja joka kerta kun pullot juodaan tyhjiin, niin syntyy uusi hämähäkkimies. Ja linkkuveitset piirtää puiden kylkiin, täällä oli jälleen hämähäkkimies.”

Dingo-fiilis taisi iskeä sen takia, kun merimies sanoi seilaavansa Santosin satamasta Paranaguaan. Mullapa on täällä ihan omat baanani- ja kaarnalaivat, kiitos Neumannin. Kohta mä varmaan kaivan silkkihuivin jostain kaapista ranteeseeni ja hankin St Paulin -fanishopista pääkallokorvikset korviin.

”Minä saavuin maailman rannikoilta. Vuosikertaviineillä kastelluilta kallioilta. Petolinnut saalista odottaa. Tuhoontuomittu lähetyssaarnaaja tupakkiaskin kanteen kirjoittaa.”

Neumannin biiseissä on sanomaa. En tiedä olenko koskaan ennen kuunnellut lyriikoita kunnolla. Hoilasin vaan Autiotaloa ymmärtämättä siitä sen enempää. Toisaalta, musta tuli Dingon fani 3-vuotiaana. Olen ehkä vieläkin katkera, etten päässyt Dingon keikalle silloin, kun serkutkin meni.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.