Koti

HomeOli kiva käydä heti perään toinenkin reissu Suomessa mutta myös kiva palata alkuviikosta takaisin Hampuriin. Tänne palaaminen todellakin tuntui siltä, että on tulossa kotiin. Mä en edes saanut lentokoneessa mitään härtslaakia, vaikka jouduttiin kiertelemään Hampurin kentän yllä ukkospilvien ja ruuhkan takia jonkin aikaa. Mä en olisi varmaan huomannut koko asiaa, jos kapteeni ei olisi niistä ukkospilvistä maininnut.

Kotimatkalla lennon laskeutumisen viivästyksen lisäksi jouduin odottelemaan junaa vähän normaalia pidempään, koska täällä on -yllätys yllätys- taas joku lakko. Nämä on kyllä aika mestareita lakkoilun suhteen. Vaikka Suomi ja siellä erityisesti lento- ja lentokenttähenkilökunta yrittääkin parhaansa pysyäkseen saksalaisten perässä, niin hähää, ettepä saa kiinni!

Kotona on ihanaa olla. Heittää homehtunut sitruuna roskiin ja täyttää taas hedelmävati appelsiineilla, banaaneilla ja kiiveillä. Löytää suomalaisten foorumilta linkki sivustolle, jossa näkyy ja kuuluu Leijonien pelit Mertarannan selostuksella. Laittaa aromisuolaa tomaattinäkkärin päälle. Ja kiroilla UPSille, kun ne on vaihteeksi roudanneet mun paketin jonnekin randomiin putiikkiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.