Kirpparihulluus

KirppisJos joku luki otsikosta kirppiksen sijaan kipparihulluus, niin ei sekään väärin ole.

Mulle meinasi jo tulla vierotusoireita siitä, etten päässyt myymään mitään vanhoja kamoja kirppiksellä tai huuto.netissä. Nyt lomalla poikkesin kaverin uudessa asunnossa Lohjalla ja autoin sitä hinnoittelemaan muuton aikana ylimääräisiksi havaittuja kamoja. Kerroin, että mulla on pieni kirppisaddiktio ja voisin isona ruveta kirpparimyyjäksi. Kaveri ehkä ajatteli, että olen pöpi.

Mä innostuin siitä toisen kamojen hinnoittelusta niin kovin, että otin itsekin kirppispöydän viikoksi ja hinnoittelin sinne parissa tunnissa monta laatikollista tavaraa. Vanhoja kenkiä, hajuvesiä, kukkaruukkuja, vaatteita ja koruja. Lisäksi mulla on tietenkin myynnissä vähän ylimääräisiä huonekaluja ja moottoripyörävarusteita tori.fi:ssä. Nyt sitten käyn innoissani päivittäin siivoamassa kirppispöydän ja tarkistamassa mitä on jo hävinnyt, eli myyty tai varastettu. Varastettu siksi, että yhdestä tuikkukoristeesta oli lähtenyt itse tuikku kävelemään. Herranjestas, jos joku olisi nyt välttämättä tuikun tarvinnut, niin olisin sen voinut lahjoittaakin. Ei sen takia olisi näpistykseen tarvinnut syyllistyä.

Pari päivää mun visiitin jälkeen lohjalaiselta kaverilta tuli viesti, että sillä on himo seurata netistä kirppismyyntien tilannetta, ne kun päivittyvät reaaliaikaisesti nettiin. Onneksi mun käyttämä kirpputori ei ole niin edistynyt, mähän roikkuisin netissä koko päivän tarkkailemassa myyntejä. Tämä tosiaan on koukuttavaa touhua. Vastasin kaverille, että mäpä laitoin tori.fi:hin myyntiin naapurin Nissanin. (Mutta oli se luvan kanssa ja naapurin omasta pyynnöstä.)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.