Kaamoskarkelot

Eilen haettiin piristystä pimeään Kaamoskarkeloista. Olin iltapäivällä käynyt Röllin kanssa metsäretkellä vesisateessa ja sen lenkin jälkeen olisi uni maistunut. Röllin jäädessä sohvalle nukkumaan mä vääntäydyin ylös, ulos ja ihmisten ilmoille, hiukan haukotellen.

Kaamoskarkelot pidettiin vanhassa teollisuushallissa, jonne oli roudattu hyvät ruoka- ja juomatarjoilut sekä viihdyttävää ohjelmaa. Unihiekka karisi silmistä heti alussa kun lavalle kapusi Jaakko Saariluoma. Nauroin vedet silmissä niille jutuille, joista kyllä osa oli tuttuja ennestäänkin. Saariluoman tyyliin kuuluu heittää herjaa keski-iästä, miehistä ja avioliitosta. Kertoi omaavansa paljon serkkuja ja serkkujen häissä muut sukulaiset aina tökkivät häntä ja uhkasivat, että on sen vuoro seuraavaksi. Hiljenivät kuulemma siihen, kun se alkoi tehdä sukulaistädeille samaa hautajaisissa.

Saariluoman stand up shown jälkeen lavalle nousi tanssibändi, joka viihdytti porukkaa vaihtelevalla musiikilla. Arpojen myyjät kiersivät hallia ja illan loppupuolella arvottiin lahjakortteja liikkeisiin, jotka olivat osallistuneet bileiden järjestämiseen. Pääpalkinto oli kaunis lila Jopo, jonka eräs onnekas nuori mies voitti. Sen kyyti kotiin järjestyi halvalla.

Mä en onneksi jatkanut iltaa puolen yön jälkeen vaan pääsin painamaan pään tyynyyn Röllin tavoin. Tänään vuorossa on ulkoilua Nuuksiossa. Lähdetään liikkeelle kaverin kotoa, joten nappasin peuran paloittelusta mukaan pienen palan paistia viemisiksi sen luo Espooseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.