Juanes @ Grosse Freiheit 36

Heti kun bongasin, että Juanes konsertoi Hampurissa, hankin liput keikalle. Sen konsertin piti alunperin olla Stadtparkissa, mutta siirrettiin edeltävällä viikolla sisätiloihin Reeperbahnille. Sääennuste lupaili vielä tuolloin aurinkoa, mutta epäilen, että keikka siirrettiin pienempiin tiloihin sen takia, ettei lippuja ollut mennyt paljon kaupaksi. Pienemmässä tilassa olisi enemmän tunnelmaa.

Noin tuntia ennen keikkaa alkoi sataa kaatamalla vettä, joten oli ihan kivaa olla sisätiloissa, kun kastuttiin jo pelkästään matkalla Grosse Freiheitiin. Jengiä oli silti paikalla ihan riittävästi. Ympärillä kuitenkin oli reilusti tilaa tanssia vaikka oltiin melko lähellä lavaa.

Olen nähnyt Juanesin pari kertaa aiemminkin, vuonna 2005 Quitossa ja muistaakseni vuonna 2008 Helsingissä. Uusimmalta albumilta vain pari biisiä oli tuttuja, joten toivoin kuulevani niitä vanhoja hyviä hittejä. Ja nehän se sitten soittikin. Tanssijalkaa vipatti oikein kunnolla La Nochen, La Pagan, A Dios Le Pidon ja La Camisa Negran tahdissa. Ihanaa musaa ja lavalla mies, joka on oikeasti aika rock. Vaikka ruma se on edelleen.

La camisa mojada

juanes2

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.