Jouluryysis ja jonotus

Jouluruuhkat on vallanneet kaupat. Joulunalusaika on kamalin aika vuodesta. On pimeää ja märkää, ja joka paikassa kauheat jonot.

Mun huuto.net -urakka on jatkunut ja sain viime viikollakin kiikuttaa pari pakettia postiin. Pääsin eroon mm. tyllihameista, jotka vievät ison pahvilaatikon verran tilaa vaatekaapissa. Kerran olin viemässä postiin vähän pienempää kirjettä, jonka painosta olin hiukan epävarma. Postissa jonotusnumeron otettuani totesin, että ei kai sen niin tarkkaa ole paljonko mun kirjeen postimaksu on. Lätkin siihen kukkarostani niin paljon merkkejä kuin löysin, ja tiputin sen sinne laatikkoon. Todennäköisesti meni vähän ylihintaan, mutta ajallisesti voitin aika paljon.

Viimeksi kun uutisoitiin jostain suomalaisten hullusta jonottamisesta, mitä lie ämpäreitä taas jaeltu ilmaiseksi, mä totesin, että aikamoinen tarjous pitäisi olla, jotta mä lähtisin jonottamaan. Tai tarjous ei riittäisi, kuten jo yllä todettu. Mä ennemmin maksan enemmän kuin jonotan.

Mutta kyllä joskus vielä koittaa päivä, jolloin meikäläinen astuu kiltisti jonon jatkoksi. Mitä siellä jonon toisessa päässä pitää olla, jotta se ihme tapahtuu, onkin sitten toinen juttu. Tai vaikka pitkä juttu, jos Poliisin pojan tyyliin ajatellaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.