Jartsa ja pari pönttöä

Näin unta, että Jari Sillanpää oli matkaoppaana järjestämässä jotain ryhmämatkaa Hankoon, jossa mä olin niemennokassa tarkastamassa paikkoja. Ehkä se oli mun nimennokka, jota olin vuokraamassa Jartsalle? Se soitti ja sanoi, että paikalla pitää olla palju ja uima-allas. Mä sanoin, että tämän paikan fasiliteetit on uimaranta molemmin puolin niemennokkaa. Keskusteltiin asiasta aika kovaäänisesti eikä päästy yhteisymmärrykseen. Uni jatkui ja mun piti lähteä ajelemaan sieltä pois, todennäköisesti etsimään jostain paljua ja uima-allasta, mutta vapaana juossut Rölli oli sillä välin saanut niemennokassa laiduntaneesta vuohesta uuden kaverin ja mä en päässyt millään eroon siitä vuohesta, joka seurasi Rölliä kuin hai laivaa. Miten vuohi laitetaan auton takapenkille turvavöihin, kun sillä ei ole valjaita?

Mä en taaskaan tiennyt olisinko itkenyt vai nauranut aamulla. Tällä kertaa nauroin. Rölli tuli mun uniini varmaan sen takia, että sillä oli taas pieni ongelma ja neuvolakäynti vuorossa. Mutta kirjotan siitä oman postauksen lähipäivinä. Tällä hetkellä Rölli on porukoiden hyvässä hoidossa mökillä.

Mutsi on innostunut jostain linnunpönttöhaasteesta, kuulemma Sauli ja Jennikin on siinä mukana. Mä epäilen, ettei se tarkoittanut Koskista ja Dahlmania. Mutsi sanoi, että sillä on kaksi pönttöä mukana mökillä. En voinut olla kysymättä: ”Iskä ja Rölli?”

Rölli

2 vastausta artikkeliin ”Jartsa ja pari pönttöä

  1. Sun unet pesevät kyllä meidän muiden unet 6-0. 😀

    Lisäksi repesin viimeisessä kappaleessa pari kertaa niin, että suklaata meni nenään. Sisäkautta. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.