Ja seuraava potilas

Rölli LapissaRöllikin kävi taas neuvolassa. Ja se pölhö meni sinne vielä oikein mielellään, häntä iloisesti heiluen. Eikö hei yhtään muistu mieleen edelliset käynnit kyseisessä neuvostossa? Anaalirauhasten tyhjentäminen? Nukutus ja hammaskiven poisto? Ihottuman takia tehty villahousujen ajelu ja viikko kaulurin pitämistä? Onneksi Rölli on joko huonomuistinen tai hyvin anteeksiantavainen. Tai molempia.

Tällä kertaa eläinlääkärivisiitin syynä oli herneen kokoinen patti, jonka mä löysin sen etutassun sisäpuolelta kyynärtaipeesta. Joku -kuten eläinlääkäri- saattaisi ihmetellä miten noin karvaisesta koirasta voi edes löytää noin pienen patin, mutta meidän halipula-rapsutuskerjäläisen tuntiessaan sitä ei oikeastaan tarvitse edes kysyä.

Hoito-ohje oli ennalta-arvattava eli seurataan, mutta diagnoosi oli fibroottinen kasvain. Mitään koepalaa siitä fibroomasta ei otettu, joten vahvistus jäi saamatta. Jos se kasvaa tai monistuu tai jos nukutukseen tulee joku muu syy, niin poistetaan ja tutkitaan sitten tarkemmin.

Voitteko uskoa, jopa meikäläinen a.k.a. hysteerikko hyväksyi tuon ihan mukisematta. Pienen koiran viimekertainen nukutus ja sitä seurannut tokkura on vielä aivan liian tuoreessa muistissa. Antaa poitsun nyt olla rauhassa patteineen, yritetään olla hiplaamatta sitä ja rapsuttaa vaan muualta.

Pieni pallero sai muuten eläinlääkäriltä kehuja käytöksestään. Ja sen lisäksi myös Rölli käyttäytyi hyvin. Kynnet leikattiin ihan hereillä ollessa tuosta noin vaan, naps ja naps. Harjoitus tekee mestarin. Saa nähdä milloin hammasharjatreenit alkaa tuottaa tulosta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.