I’m what I am and I’m gonna keep rockin’ that way

Cola mit KickPurskahdin tänään itkuun kesken työpäivän. Tiesin melkein etukäteen, että niin tulee käymään. Koska niin kävi eilenkin. Viime päivinä on kasautunut niin monta vitutusta aiheuttavaa asiaa harteille ja sen lisäksi mulla on liian monta pomoa ja vuorokaudessa ihan liian vähän tunteja. Tai ainakin työaikaa, koska sitähän vähennettiin silloin kun viimeksi pyysin palkankorotusta.

Lounaalla kävin hakemassa kaupasta suklaata ja löysin vahingossa turkinpippureitakin. Sitten kun vielä bongasin Cola mit Kick, niin mun eväät oli korissa. Epäterveellinen ruoka, paljon parempi mieli. Nyt päässä soi Matchboxin Rockabilly Rebel ja fiilis on sellanen, että voisin juosta potkimaan paria peltiroskista.

Saksalainen pankki osoitti äsken palvelualttiutensa ja vastassa oli vain saksankielinen asiakaspalvelu. Eikä siis meikäläisellä mitään mahdollisuutta saada asiaa selvitettyä kun tulkiksi kelpaavat työkaveritkin olivat jo lähteneet kotiin. Muuten ihan kiva, mutta vuokra olisi pitänyt maksaa.

Suomalainen pankin asiakaspalvelu sen sijaan sai mut hymyilemään.

Tiesin jo etukäteen, että jos maksan vuokran DE -tilille suomalaisesta pankista, saan sen ”satunnaisen” tekstiviestitarkistuksen, jonka perusteella pitää valita oikea koodi avainlukulistasta. Mutta mun tekstaritarkistusnumerona oli suomalainen numero ja se puhelin tietysti pois päältä ja kotona. Yritin vaihtaa tarkistusnumeroksi saksalaisen numeroni, mutta siitähän lähti vahvistuspyyntö siihen Suomi-numeroon. Noh, ei muuta kuin rohkeasti vuokraa maksamaan.

Ei yllättänyt yhtään, että se tökkäsi samantien siihen ”satunnaiseen” tekstaritarkistukseen. Muistaakseni riehuin siitä pankille jo silloin kun ne pakottivat mut ottamaan sen ominaisuuden käyttöön. Ja nyt olin sitten ihan kiehumispisteessä kuin soitin suomalaisenkin pankin asiakaspalveluun. Tai oikeastaan räjähdyspisteessä siinä vaiheessa, kun mut oli tiputettu linjoilta juuri silloin, kun puheluun oltiin vastaamassa ja jouduin aloittamaan jonotuksen alusta.

Puhelimeen vastannut aspa oli ihana. Se tajusi samantien mikä on tilanne ja mitä pitää tehdä. Se sanoi kysyvänsä pari varmistuskysymystä ennen kuin voi poistaa sen vanhan numeron tekstarivarmistuksesta. Sotun, osoitteen ja luottokorttien merkit muistin, mutta tilien määrän arvasin. Samalla kun se näppäili pois sitä vanhaa numeroa, mä näin nettipankissa sen poistuvan ja pystyin lisäämään sinne uuden. Uuteen tuli tekstarilla avainlukulistan numero, jolla vahvistin puhelinnumeron, johon sain sitten laskun hyväksyntään tarvittavan avainlukulistan toisen numeron.

Mutta se oli hauskaa, kun se aspa puhelimessa tarkisti ensin olenko parhaillaan nettipankissa. Kun vastasin myöntävästi sitä laskua maksaessani, se alkoi antamaan ohjeita miten mun pitää mennä omiin tietoihin ja sieltä valita se uusi puhelinnumero laskujen vahvistusnumeroksi ja.. ”Joo mä tein sen jo ja maksoin sen laskun, kiitos hei!”

Sitten oli vuokra maksettu ja nyt mä voin rauhassa odotella sitä saksalaisesta pankista postilla kirjeitse kotiin tulevaa vahvistuskoodia, jolla vahvistetaan nettipankkiin kaikkien laskujen maksujen SMS-tarkistuksia varten lisätty puhelinnumero.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on TumblrShare on RedditEmail this to someone

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.