Hyvää alkanutta vuotta!

Helou taas pitkästä aikaa! Tai moRo, niinkuin mun kummipoika toteaisi. Joku tamperelainen on käynyt vissiin sen luona kylässä. Lisäksi mä epäilen, että se onkin oikeasti raumalainen ja vaihtunut vauvana Tyksissä, koska kaikki sanat lyhenee niin reippaasti eikä puheesta meinaa saada selvää. Isi ja äittä kuuluvat sentään vihdoin sanavarastoon, mutta mun nimen se jossakin välissä unohti ja kutsuu mua nyt nimellä Nenä.

Mä vietin joululoman pohjoisessa ja vaikka yritin pitää pientä lomaa blogistakin, oli pakko hiukan tulla tänne ylläpidon puolelle, koska luulin venäläisten yrittävän hakkeroitumista mun sivuilleni. Olin jo tehnyt kasan lumipalloja ja valmiina aloittamaan talvisodan, mutta sitten huomasin ip-osoitteiden johtavan Venäjän sijasta Kiinaan. Kihahdin ja estin koko Kiinalta pääsyn tänne. Vaikka ei se mitään auta. Todennäköisintä onkin, että mä itse joskus Kiinassa mietin, että mikä hemmetti näissä saiteissa taas on kun en pääse edes etusivulle.

Vuosi vaihtui hieman apeissa fiiliksissä sukulaisen kuoleman johdosta, mutta kyllä mä silti raahauduin kaverin luo parin viinipullon kera. Krapulaa en saanut aikaiseksi, joten tämän vuoden alku oli ainakin siinä mielessä normaalia parempi. Ja vielä on lomaa muutama päivä jäljellä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.