Hyvä ruoka, parempi mieli

Pizza a la VintagellaTuokaa mulle nyt äkkiä Finrexiniä, Buranaa, Nessuja, Vicksiä, Nasolinia, ja Bacimyciniä. Mulla on taas flunssa! Mun mielestä tämän vuoden flunssakiintiö on jo täytetty, on ollut poskiontelontulehdukset ja kaikki. Mut ei. *niisk*

Päätin tehdä töitä etänä, jotta en tartuta muita aivastelemalla toimistossa. Kuume on tällä hetkellä poissa, mutta tehokkuus ei ehkä silti ollut aivan huipussaan. Flunssasta huolimatta ruoka kyllä maistuu. Tein nimittäin tänään lounaaksi niin hyvää pizzaa, että taidan kertoa tämän vinkin kaikille.

Yritin edellispäivänä etsiä kaupasta maissitortilloja, mutta niiden sijaan vastaan tuli pizzapohjaksi tarkoitettuja tortillalättyjä. Mä kyllä jokin aika sitten vannoin, etten enää ikinä osta näitä valmiina, mutta ehkä kipeänä voi vähän laistaa kokkailuista ja oikaista mutkat suoriksi. Pizzatortillan päälle mä heitin Mutin yrttimaustettua tomaattimurskaa, chilimaustettua fetaa, ilmakuivattua kinkkua, suolakurkkua, kirsikkitomaattia ja juustoraastetta. Lätty uuniin ja sillä aikaa tein balsamicosiirapin, koska sitähän mä en kaupasta tajunnut ostaa. Laitoin vähän sokeria kattilaan ja balsamicoa päälle ja kiehautin hetkisen. Valmiiseen pizzaan lisäsin sitten vain rucolaa ja balsamicosiirappia. On kuulkaa balanssit kohdallaan. Eikä harmita enää yhtään niin paljon olla kotona kipeänä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.