Hampurin helle

HelleNo nyt täällä on taas lämmin, vähän yli 30 astetta. Onneksi tänään sai taas istua viileässä toimistossa. Sain viikonloppuna jo ihan tarpeeksi aurinkoa.

Lauantaina suunnattiin brassikavereiden kanssa biitsille. Eihän me mitään vuokra-autoa oltu tajuttu varata, ja muutama muukin oli ilmeisesti saanut saman idean. Piti siis hypätä junaan. Jäätiin pois asemalla nimeltä Timmendorfer Strand, ja se osoittautui aika isoksi biitsiksi. Odotin jotain vanhaa, pientä kylää, jossa olisi pari kaunista villaa. Sen sijaan päädyttiin johonkin miljonääriäitien lomakohteeseen, jossa esiteltiin Maserateja ja Porscheja sekä siemailtiin sadan euron skumppaa terdellä.

Sunnuntaina suuntasin jazz-piknikille Planten un Blomen -puistoon. Ihana puisto ja ihana big band. Sain uuden intialaisen ystävän, jonka kanssa juteltiin kaikesta maan ja taivaan väliltä; intialaisten järjestetyistä avioliitoista, Saksan veroista, sairasvakuutuksesta ja perhepolitiikasta, lentoturmatutkinnan parhaimmista ja hulluimmista jaksoista, lentopelosta, matkustelusta sekä tietysti intialaisesta ruuasta. Se lupasi näyttää mulle miten kokataan hyvää intialaista ruokaa, koska kaikki mun tuntemat intialaiset raflat täällä on kuulemma etelä-intialaisia, jotka yrittää kokata pohjosi-intialaista ruokaa ja epäonnistuvat surkeasti. Mun mielestä nekin on jo hyviä, joten ei ole vissiin standardit ihan kohdallaan. Tai sitten toi oli niin ovela treffikutsu, etten mä tajunnut koko asiaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.