Hail, Caesar!

Hail CaesarMä näin viime viikonloppuna sellaisen puolen Hampurista, johon en ollut vielä aiemmin törmännytkään. Suunnattiin saksalaisen kaverin kanssa Savoyn leffateatteriin Hail, Caesar! -leffaa katsomaan, ja sinne päästäksemme meidän piti kävellä rautatieaseman ympäristössä. Aseman seutu ei ole kovin kivaa aluetta, ja kun mun saksalainen kaveri sanoi, että sitä pelottaa, alkoi mullakin olla levoton olo. Syy siihen oli se, että siellä hengaili satoja maahanmuuttajia. Mä olinkin ihmetellyt missä ne kaikki on, kun en ole niitä katukuvassa pahemmin nähnyt.

Oltiin molemmat ekaa kertaa Savoyssa ja mä olin lippuja varatessa ihmetellyt miksi leffateatterin paikat oli eri hintaisia. Olin ostanut meille kalliimmat liput, ja nyt mulle selvisi miksi ne oli kalliimmat. Ne 12 euron arvoiset paikat oli sellaisia, että tuoleihin istuessa ne menivät automaattisesti lepoasentoon. Niistä nousi jaloille oma tuki, joten siinä oman takin alla ollessa tuntui siltä, kuin olisi sohvalla peiton alla löhöillyt. Kannatti seikkailla pelottavan alueen läpi Savoyhin.

En tiennyt leffasta etukäteen juuri muuta kuin sen, että se on komedia, jossa näyttelee George Clooney ja Scarlett Johansson. Kävi ilmi, että siinä oli paljon muitakin tuttuja näyttelijöitä, jotka tupsahtivat valkokankaalle aina vähän yllättäen.

Mä en oikein vieläkään tiedä mitä mieltä olen kyseisestä leffasta. En oikein tajunnut koko elokuvaa. Mä tykkäsin siitä 50-luvun meiningistä ja erityisesti niistä autoista, mutta se koko leffan juoni oli ihan älytön. Tai juonesta pysyi kyllä kärryillä, mutta niistä kaikista hahmoista ei. Nauroin ääneen monta kertaa erityisesti Channing Tatumille. Myös Clooney onnistui olemaan täysin uskottava idiootti. Jos joku kysyisi kannattaako kyseinen leffa katsoa, niin en silti varmaan suosittelisi. Ei se ole komedia sillä tavalla, miten komediat perinteisesti käsitetään. Ehkä siinä piilee koko sen nerokkuus?

Onko joku muu nähnyt kyseisen leffan? Mitä tykkäsitte?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.