Grand Canyon

Grand Canyon oli juuri niin henkeäsalpaavan kaunis kuin kuvitella saattaa. Kanjonin reunalla kävellessä mietin vaan, että kuinka monta ihmistä vuodessa tippuu kalliolta selfietä ottaessaan. Ihme, ettei siellä ollut yhtään varoituskylttiä aiheesta!

Grand Canyon

Vaihtoehtoja kanjoniretkelle riitti bussista helikopteriin ja jopa yhdistelmäretkeen, johon sisältyi edellämainittujen lisäksi myös veneily Colorado-joella. Me päädyttiin kaverin kanssa pelkkään Sweetoursin bussiretkeen, joka kesti yhteensä noin 15 tuntia, mutta oli halvin vaihtoehto. Bussi oli täynnä, mutta hyvinvarusteltu eli matkalla katsottiin leffoja ja retkeen sisältyi sekä aamupala että lounas. Matkalla kuultiin myös paljon tarinoita kanjonista. Olin oikein tyytyväinen pelkkään bussiin, vaikka en yhtään epäile, etteivätkö maisemat helikopterista olisi olleet upeat.

Grand Canyon

Erikoista meidän kanjoniretkessä oli ehkä tuo lumi. Jostain kumman syystä mulla oli sellainen mielikuva, että Arizonassa on lämmin.

3 vastausta artikkeliin ”Grand Canyon

  1. Mä olen nimenomaan halunnut GC:lle talvella, että pääsisi valokuvaamaan lunta kanjonin reunalla. 🙂 Kuulostaa upealta reissulta teillä!

    • Se lumi toi tosiaan kivan lisän maisemaan! Olisin voinut katsella tota vaikka kuinka pitkään.

      Nyt mä mietin, että mitäköhän ne paikalliset muulit maisemasta miettii? Kun ne vie turisteja sinne kanjonin pohjalle päiväretkellä, niin miettiikö ne, että onpas muuten komeat maisemat meillä täällä duunissa.

  2. Upeita maisemia! Lumi muistuttaa hyvästä ajankohdasta käydä paikassa, sillä kesällä on herkästi liian kuuma. Vaikka riittävän korkealla on toki lunta jopa heinäkuussa, ei ehkä Arizonassa mutta Kalliovuorilla ainakin. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.