Fogertyn haastattelu

John Fogerty kertoo haastattelussa albumistaan Wrote a Song for Everyone. Fogertyn viimeisin ei herätä meikäläisessä juuri mitään tunteita, koska suuri osa albumilla vierailevista artisteista on mulle vieraita. Haastattelussa Fogerty puhuu albumin lisäksi rakkaudestaan countrymusiikkia kohtaan ja on oikeassa sanoessaan:

”I think about what I listened to growing up and the radio was really different than it is now. So many of the great songs that we may look back now and call country were played on the radio right next to Elvis Presley and the Beatles.”

Koska CCR:llä oli 60-luvulla niin paljon hittejä Suzie Q:sta alkaen, Creedenceä sanottiin vain sinkkubiisejä tekeväksi bändiksi. Se ei häirinnyt Fogertyä itseään. Vuosia myöhemmin huomattiin, että itseasiassa ne ensimmäiset albumit on loistavia, ja Fogerty kommentoi asiaa toteamalla:

”Well, the album didn’t change. You guys changed around it.”

Musiikin aikakausien kehitys on mielenkiintoinen juttu, esimerkiksi rap oli kova juttu etenkin 90-luvun kulta-aikaan ja se on noussut taas pinnalle tämän vuosituhannen alusta alkaen. Vuosikymmenet vaihtuu, mutta Fogerty on ja pysyy.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.