Elviksen impersonaattorit

Elvis Das MusicalElvis tulee ensi kuussa keikalle Hampuriin: Elvis Das Musical. Tätä mä olen aina odottanut.

Vegasissa ei paljon Elvikset napanneet, ei edes Million Dollar Quartetissa. Mutta toisaalta maailmaa Elviksen muusikoiden kanssa kiertänyt Dennis Jale on mun mielestä hyvä, vaikka se ei yritäkään näyttää Elvikseltä, vaan kuulostaa siltä hyvin paljon. Elvikseltä sekä näyttävä että kuulostava Dwight Icenhower on myös loistava. Kolmen eri aikakauden Elviksinä konsertoineet Leo Days, Ryan Pelton ja Kraig Parker ovat myös tuttuja nimiä, mutta noista ainoastaan Ryan Pelton oli mun mielestä hyvä. Tällä kertaa jo toistamiseen Saksan rundilla pyörii Elvis-impersonaattori nimeltä Grahame Patrick Doyle. Mä odotan mielenkiinnolla millainen Elvis tämä sitten on.

Jännää näissä Elviksen impersonaattoreissa on se, että niitä on ollut olemassa jo 50-luvulta lähtien, ei siis vasta Elviksen kuoleman jälkeen. Carl Nelson jopa esiintyi yhdessä Elviksen kanssa 1954. Aika vanha ammatti siis.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on TumblrShare on RedditEmail this to someone

4 vastausta artikkeliin ”Elviksen impersonaattorit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.