Bussi Somerolle ei voi ajaa ojaan

Somerolle mäkin olen selvinnyt, kuten blogihiljaisuudesta voi päätellä. Toinen vaihtoehto oli tietenkin lento-onnettomuus, mutta kunnialla selvittiin Helsinki-Vantaalle ukkospilvistä huolimatta. Finnairin kapteenit ja perämiehet voisivat kyllä hiukan rajoittaa niiden kurvien kanssa. Kone keikkasi lähestymisen aikana sen verran nopeasti, että horisontti hävisi ikkunasta ja toisen puolen ikkunasta näkyi lähes suoraan maa. Eräältä lentopelkoiselta meinasi päästä huuto. Mutta eihän matkalla Somerolle mitään voi sattua.

BaddingSomerolla tapahtuu taas. Viime viikonloppuna julkaistiin Rauli Somerjoen muistomerkki, Baddingin pysäkki. Busseja siihen ei kovin usein pysähdy, mutta penkki keskustassa on jo ensimmäisen aikana saavuttanut huiman suosion varttuneemman väen keskuudessa. Sitä on jopa tultu naapurikunnista saakka testaamaan, ehkä Tammelassa ei ole omia penkkejä. Paakkanen & co ovat mun mielestä onnistuneet Baddingin hahmossa loistavasti, vai mitä mieltä olette?

Marko HaavistoMuistomerkin julkistamisen yhteydessä järjestettiin tietenkin Baddingin kunniaksi bileitä ympäri kaupunkia. Someron kirkko täyttyi historiallisella tavalla päiväkonsertin ajaksi ja illalla Esakalliolla tanssikanssaa viihdytti itseoikeutetusti Agents, solisteinaan Haajan Vesku, Haaviston Marko ja Mr Breathless. Baddingin musiikki ei kuole koskaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.