Bruce Springsteen: The River Tour 2016

SpringsteenEn olisi ikinä uskonut, että osaan olla näin päättämätön sählääjä, mitä juuri nyt Springsteenin konserttien suhteen.

Bruce Springsteen tuo The River -kiertueensa Eurooppaan ja mä olen ollut aivan sekaisin niiden konserttien kanssa. Ahdistus on taas palannut ja lääkkeiden kanssa on ongelmia, joten kaikkien tapahtuminen ja lomien suunnittelu on vaikeaa. On niin vaikea uskoa, että parin kuukauden päästä kaikki olisikin hyvin, kun tätä sirkusta on kestänyt jo lähes vuoden. Mä en kuitenkaan antaisi itselleni anteeksi, jos en edes yrittäisi mennä johonkin keikalle, joten pakko niitä lippuja oli tutkia.

Kiertue starttaa Euroopassa toukokuun puolessa välissä Barcelonasta, ja mä en osaa päättää ostaisinko liput sinne vai en, kun ne tulevat ensi viikolla myyntiin. Barcelonan keikka osuu lauantaille sellaisena viikonloppuna, jolloin Saksassa on maanantaikin vapaa, joten pitkä viikonloppu Barcelonassa olisi aika kiva. Mutta lähempääkin keikkoja löytyy.

Saksassa Springsteen konsertoi Münchenissä ja Berliinissä kesäkuussa. Niihin liput tulivat myyntiin eilen ja mä sekoilin niiden buukkaamisen kanssa ihan urakalla. Päätin joka tapauksessa ostaa liput Berliiniin, vaikka se keikka onkin sunnuntaina ja vaatii maanantain vapaaksi. Ensin varasin seisomapaikat lavan edestä ja olisin saanutkin ne, mutta sitten tajusin, että mä olen ainakin puoli metriä lyhempi kuin keskiverto saksalainen, joten ei mun mitään seisomapaikkoja täällä kannata ottaa. Pähkäilin istumapaikkojenkin kanssa aikani ja lopulta totesin, että pakko ostaa jotain, etten ainakaan jää ilman lippuja. Nyt on ainakin yksi keikka kalenterissa.

Suomen konserttia ei ole ainakaan vielä julkistettu, mutta mä toivon, että se sijoittuisi jonnekin kesä-heinäkuuhun, jolloin on Ullevinkin keikka. Mitä myöhemmin, sen parempi.

Tänään on taas vuorossa tennistä, joten ainakin mä tiedän mitä levyä kuuntelen Spotifyista matkalla tennishallille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.