Bridget Jones’ Baby

Bridget Jones BabyMun kaverit Suomessa kehuivat tätä leffaa jo ajat sitten. Mä selailin silloin Savoyn ja Abatonin leffavalikoimaa ja ihmettelin, kun en löytänyt uusinta Bridget Jonesia täältä ollenkaan. Menikö se muka niin nopeasti ohi, että mä missasin sen kokonaan?

Onneksi tajusin pian, että tämä sama asiahan koskee täällä muitakin ensi-iltaan tulevia leffoja; ne tulee Saksassa alkuperäiskielelläkin ensi-iltaan myöhässä, koska saksankielisen version duppauksessa menee aikaa. Bridget Jones’ Baby oli siis tulossa valikoimiin vasta viikkojen päästä. Varattiin kaverin kanssa liput Savoyn ensi-iltaan heti kun liput tulivat myyntiin.

Musta tuntuu, että siitä alkuperäisestä Bridget Jonesista on aika kauan aikaa. Bridget Jones on tällä välin elänyt omaa elämäänsä ja keskittynyt uraansa.. Nyt oli todennäköisesti luvassa hersyvä komediapläjäys, jonka aihe ainakin otsikon perusteella oli vauva. Ja kun mukana seikkailee syötävän hyvännäköinen Patrick Dempsey, mä tosiaan odotin tämän leffan näkemistä.

Savoy oli ääriään myöten täynnä, ja mä olin taas ikionnellinen siitä, että Hampurista ylipäätään löytyy alkuperäiskielellä leffoja näyttävä teatteri. En halunnut edes miettiä miltä Zellwegerin ääni olisi saksankielellä kuulostanut. Tai Dempseyn. Paikalla oli noin biljoona naista ja pari eksyneen näköistä miestä, ja meille tarjottiin skumppaa heti ovella. Ei hullumpi tapa aloittaa leffailta.

Savoyssa on aivan mahtavat penkit, eikä mua haitannut yhtään joutua istumaan erillään kavereista, koska mun penkissä oli jalkatukimekanismi taaksepäin nojattaessa. Otin siis lokoisan asennon ja sukelsin Bridget Jonesin maailmaan. Mun vieressä sattui istumaan äänekäs nainen, joka reagoi hörönaurulla lähes jokaiseen kohtaukseen. Se nauru tarttui muhunkin, ja mä en oikeasti yhtään hillinnyt itseäni leffan aikana. Teki kyllä todella hyvää nauraa vedet silmissä koko leffan ajan.

Bridget Jones’ Baby on todellakin hillittömän hauska leffa. Tai sitten mulla oli juuri oikeanlainen fiilis tähän elokuvaan. Yleensä mua häiritsee leffoissa epäuskottavat asiat, esimerkiksi se, että joku jättää kukkaronsa pankkiautomaatin lasiovien sisälle eikä pääse sinne takaisin. Normaalisti ajattelisin, että kyllä joku sinne automaatille pian pyrkisi ja avaisi sen oven. Tässä leffassa annoin mokomien yksityiskohtien olla, ja nauroin vaan. Mä en myöskään ole koskaan tykännyt Darcystä, joten leffan loppu ei ollut paras mahdollinen, mutta ei sekään latistanut tunnelmaa. Pääasia, että Bridget on vihdoin onnellinen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.