Antaa sataa vaan!

Mä olen ihmetellyt, että minne ihmeeseen mun migreenini katosi. Ei sillä, että sitä olisi ikävä. Kunhan vaan mietin, että miten se yhtäkkiä helpotti kun reilu viikko sitten särky oli jokapäiväistä, eikä mitään ihan pientä. Kävin perjantaina lääkärissä ja kävelin kuuden reseptin kanssa ulos. Mietin voiko se mun migreeni tietää, että mä en ihan hevillä aio sitä katsella.

Eilen kuitenkin keksin mistä kiikastaa. Se on tämä keli! Sen pari-kolme viikkoa kun mun päätä särki putkeen, mä sanoin kavereille, että se on tämä kevät ja aurinko. Kirkkaus sattui tosi pahasti silmiin, vaikka olisin ollut sisällä verhot kiinni. Nyt kun päänsärky on -ainakin hetken- poissa, löytyy syy varmaan taas taivaalta. Mustista pilvistä ja vesisateesta. Jotain hyvää tässäkin.

Mustista puheenollen, Rölli oli kuulemma taas vaihteeksi neuvolassa. Sen korvaa kutitti edelleen, kortisonikuurin jälkeenkin. Eläinlääkäri putsasi sieltä töhnää vaikka kuinka kauan. Punkkeja ei enää näkynyt, ja hiiva-arvot olivat hiukan koholla, mutta tulehdus siellä selkeästi oli. Rölliltä ajettiin karvat korvan ympäriltä ja se sai taas lisää lääkkeitä ja puhdistusaineita kotiin. Voi pientä.

Rölli oli ollut pitkän aikaa eläinlääkärin vastaanottohuoneessa eikä tajunnut, että siellä huoneessa oli kissa. Porukat olivat huomanneet sen aiemmin, mutta puhuivat siitä sanalla katti, niin Rölli ei ymmärtänyt mistä on puhe. Kissa-sanan se kyllä tunnistaa, sen verran meillä on naapurin kissoja haukuttu. Vihdoin Röllikin oli sitten huomannut kissan: ”VUF!” Kissa nosti hiukan päätään ja jatkoi sitten kaikessa rauhassa etutassunsa nuolemista. Se oli eläinlääkärin oma kissa, joten sitä ei yksi lapinkoira paljon hetkauttanut.

Rölli Gustafsson Lapin lumihangilla

Rölli Gustafsson Lapin lumihangilla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.