20th Rockabilly Allnighter

AllnighterJoku deejii on takuuvarmasti soittanut Gene Vincentin Hold me, hug me, rock me jossain rokkibileissä, koska sitä kuunnellessa tulee hurjia flashbackejä tahmeasta lattiasta, sitruunanmausta suussa ja hikisestä tunnelmasta iholla. Missäköhän se oli?? Noi tuntomerkit sopii kyllä ihan kaikki rokkibileisiin.

Tämän kuun lopussa päästään Hampurissakin kunnon rockabillyn ääreen kun koittaa Allnighterin aika. Olen aika innoissani Black Ravenin näkemisestä, johan siitä viime keikasta onkin jo liian kauan aikaa. Jake And The Lawlessmen kuulostaa myös sen verran hyvälle, että varmasti pistää Hampurin rokkaamaan.

Tänä viikonloppuna olisi ollut hyvää musaa Essenissä tarjolla, kun itse Furious saapui Liverpoolista Saksanmaalle. Mä jo tsekkailin junalippujen hintoja ja vähällä oli etten lähtenyt pienelle rundille. Paluumatkan hintalappu 150 euroa hiukan laimensi intoa. Pitää jatkossa olla vähän tarkempana ja ajoissa liikkeellä noiden Essenin ja Oberhausenin bileiden kanssa, siellä niitä näyttää riittävän. Ei ihme, että Foggy Mountain Rockerskin on sieltä samalta suunnalta, Bonnista, kotoisin.

Foggystä puheenollen, ne keikkailevat harvakseltaan, mutta valitettavasti Allnighterin kanssa samana iltana Berliinissä. Juuri tuolla Oberhausenissa olisi marraskuussa keikka, jossa Black Raven on messissä. Toivottavasti keikkakalenteriin tulee vähän päivityksiä jo ennen sitä, marraskuuhun on liian pitkä aika.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.